Prijava

Vaša prijava

POČEO PROSINAC! Otvoreno klizalište, Perun Božić, Božićno selo, sadržaja ko u priči!


Na klizaljkama, uz Jane, Grinča i Božićnu jelku, spektakularni vatreni show i Pirate koji su atmosferu zagrijavalli do sitnih sati jučer je i službeno otvoren Prosinac i Gorici koji nam i ove zime ususret Božiću donosi brojne sadržaje za velike i male. Stigao je i Sveti NIkola, a s njim i kRampus, na veselje najmlađih, a građani su mogli razgledati prostor najstarijeg gradskog parka Franje Lučića i vidjeti kakva je prosinačka ponuda.

A nudi se- koncerata i događanja na centralnoj pozornici, tu je i sajam rukotvorina i obrtničkih proizvoda, pa tako pod kućicama možete kupiti med, nakit, fine slastice… U Božićnom vas selu svaki dan čekaju radionice i igraonice za djecu, od vilenjačkog poligona, pisanja pisama Djedu Božićnjaku…, a tu je i klizalište, Perun Božić u Muzeju Turopolja, Božićna priča- izložba Zdenka Bašića te Božićni vilenjaci Tihane Ostreš.

Što god odabrali, ne možete pogriješiti, a još ćete se i zagrijati uz fino kuhano vino ili čaj, fritule ili pak ukusni hot dog! Dobrodošli. Evo i programa:

 

Objava POČEO PROSINAC! Otvoreno klizalište, Perun Božić, Božićno selo, sadržaja ko u priči! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.