Prijava

Vaša prijava

U Centru za posjetitelje premijerno prikazan video ‘Visit Zagreb County’


U Centru za posjetitelje Velika Gorica danas je premijerno prikazan promotivni video Turističke zajednice Zagrebačke županije imena ‘Visit Zagreb County’ koji su radili u suradnji s Ashley Colburn Productions.

“Danas smo se našli ovdje kako bi promovirali ljepote Zagrebačke županije. Napravili smo promotivni video s kojim želimo ukazati ne samo na kulturni dio sadržaja u našoj županiji, već ujedno i na manifestacije koje čine velik dio naše izletničke ponude. Vjerujemo da ćemo kroz ovakvu suradnju i promociju ukazati na značenje naše turističke destinacije.”, izjavila je Ivana Alilović, direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije.

Poziv na sudjelovanje na manifestacijama

Ovo je video namijenjen je hrvatskom tržištu i prvenstveno će se koristiti kako bi se dodatno pozvali sudionici koji će biti gosti na događanjima da obiđu manifestacije u županiji. “U sklopu ovog videa obuhvatili smo svaki segment Zagrebačke županije i nastojali smo izdvojiti selektivne oblike turizma na našem području. Bazirali smo se na promociji svih naših dijelova. Video je kratak, ali interaktivan i zanimljiv.”, dodala je Alilović.

Zagrebačka županija iz godine u godinu pokazuje rast u broju posjetitelja, ali sve to se događa s razlogom. “Konstantno bilježimo veći broj dolazaka turista i izletnika u Zagrebačku županiju. Ulažemo u infrastrukturu i pomažemo one poduzetnike koji se bave ugostiteljstvom i turizmom, ali svakako nastojimo promovirati ljepote i putem Turističke zajednice Zagrebačke županije.”, izjavio je pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo Damir Fašaić.

Velika čast za Veliku Goricu

Za Veliku Goricu je velika čast bila što su ovu premijeru mogli ugostiti u svom Centru za posjetitelje. “Našli smo se u najvećem gradu u Zagrebačkoj županiji, Velikoj Gorici, koja je generator turizma u našoj županiji. Županija nudi različite oblike turizma, a Velika Gorica sublimira sve to, posebice kroz zračnu luku, ali i kroz kapacitete koje ostvaruje noćenjima.”

“Drago mi je da možemo pokazati novi Centar za posjetitelje koji je kapitalna investicija Zagrebačke županije. Ovime pokazujemo da razmišljamo ozbiljno o turizmu i da je turizam jedna vrsta stabilne ekonomije i da ćemo se u budućnosti sve više posvećivati ovakvom obliku rada.”, zaključio je gradonačelnik Barišić.

Objava U Centru za posjetitelje premijerno prikazan video ‘Visit Zagreb County’ pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.