Prijava

Vaša prijava

Informirajte se na vrijeme. Sutra važno predavanje o AIDS-u u Goričkom klubu mladih


Početkom prosinca obilježavao se Dan borbe protiv AIDS-a, a značaj toj važnoj temi odlučio je dati i Gorički klub mladih.

U prostoru Kluba će se sutra održati predavanje u suradnji s udrugom HUHIV. “U svrhu borbe protiv AIDS-a pokušavamo mladim Goričanima omogućiti brzo i lako informiranje i o ozbiljnosti situacije i koliko je zapravo bitno voditi računa o dobroj prevenciji i raspolagati dobrim informacijama.”, rekla nam je Emily Nović, voditeljica GKM-a.

S obzirom na to da je AIDS prepoznat kao vodeća globalna prijetnja na edukativnom predavanju u suradnji s predstavnicima udruge HUHIV/CAHIV imat ćete priliku slušati o važnosti prevencije i zaštite cjelokupnog spolnog i reproduktivnog zdravlja, ali i ranog dijagnosticiranja i liječenja spolno prenosivih infekcija.

Kako nam kaže Nović, HUHIV je udruga poznata po svojim predavanjima, radionicama i šator-predavanjima tako da su odlučili organizirati predavanje s njima s obzirom na to da su vrsni stručnjaci. Ova udruga također se krije iza Pozitivnog koncerta koji je ove godine ima posljednje izdanje.

Iako se radi o predavanju u Goričkom klubu mladih, ono je namijenjeno svima. “Predavanje je namijenjeno mlađima, osnovna i srednja škola, ali i široj populaciji, to jest svima zainteresiranima.”, dodala je Nović.

Predavanje će se održati 13. prosinca, a počinje u 18:30 sati. Više informacija možete saznati na njihovoj službenoj stranici događaja.

Objava Informirajte se na vrijeme. Sutra važno predavanje o AIDS-u u Goričkom klubu mladih pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Dan UNICEF-a