Prijava

Vaša prijava

Sutra predstava za najmlađe Kako je vilenjak spasio Božić uz posebno iznenađenje


Nedjelja je najljepša kad se provodi uz obitelj, a upravo takva poslastica se nudi kod Muzeja Turopolja. Igor Weidlich i Igor Barberić osmislili su predstavu Kako je vilenjak spasio Božić koju možete pogledati besplatno ove nedjelje.

U glavnim ulogama su Nikolina Ljuboja, Igor Baksa, Jasna Luna Jozić. Priča se zasniva na ideji kako u sve težim vremenima sve manje odraslih i djece vjeruje u Djeda Božićnjaka, u smisao darivanja i blagdansko veselje. Opasnost je to koja se osjeti i na dalekom Sjevernom polu, a prijeti time da Djed Božićnjak više neće moći dolaziti u domove djece i donostiti poklone. Zato Djed Božićnjak u domove djece šalje svoje vilenjake da vide vjeruju li ona u duh Božića u zaigranosti i maštu. Još važnije – vjeruju li i njihovi roditelji ili su zaboravili što znači biti dijete.

Predstava u gotovo 40 minuta trajanja prati zgode vilenjaka Zvonka kojeg ispod kreveta otkriva djevojčica Dunja.

Iznenađenje na kraju predstave oduševit će svu djecu jer se pojavljuje i poseban gost predstave – Djed Božićnjak koji će djeci podijeliti darove.

Objava Sutra predstava za najmlađe Kako je vilenjak spasio Božić uz posebno iznenađenje pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.