Prijava

Vaša prijava

U Vukovini traje sajam kreativaca. Pogledajte što sve možete pronaći tamo


U Vukovini se jučer otvorio već 4. Božićni sajam kreativaca ‘Nešto za bor, nešto za pod bor’ u Društvenom domu. Tamo je trenutno 27 izlagača koji prodaju svoje rukotvorine, a ima zaista svega.

Među izlagačima su Osnovna škola Vukovina, Hrvatska čitaonica sela Kuti, Vesna Tafra iz Mraclina, OPG Robić iz Buševca, Udruga Vukovina u srcu, Ivana i Ela iz Gornjeg Podotočja, Hobbylitta iz Pešćenice, Herrmina iz Ključić brda i drugi.

Osim ukrasa za bor, božićnih ukrasa i vijenaca, u ponudi su i dizajnerski komadi odjeće i nakita. Zanimljivi su nam bili i magneti, kao i slatke čestitke djece iz Osnovne škole Vukovina. Među izloženim predmetima možete pronaći i pletene kapice i čarapice, ali i igre od prirodnih proizvoda te prirodne sapune i proizvode od meda.

Sajam će danas trajati od 9 do 21 sat, a u 18 sati će krenuti priredba za odrasle. Nastupat će KUD Čiče i to nova ‘Mame’ selekcija te muški zbor Stari pajdaši.

Ako još niste nabavili blagdanske poklone, trk u Vukovinu, sigurno ćete pronaći nešto za sebe i svoje najdraže. Više o događaju možete pronaći OVDJE.

 

Objava U Vukovini traje sajam kreativaca. Pogledajte što sve možete pronaći tamo pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.