Prijava

Vaša prijava

Večeras izbor sportaša godine!


Zajednica sportskih udruga grada Velike Gorice kao i svake godine do sada, raspisala je natječaj za izbor najboljih u sportu Grada Velike Gorice za 2019. godinu. Udruge su predlagale kandidate u 12 kategorija. Natječaj je trajao do 7. prosinca, a nakon toga je Izvršni odbor izabrao najbolje. Na svečanosti, večeras od 19 sati u Pučkom otvorenom učilištu u Velikoj Gorici, bit će uručene nagrade slavodobitnicima.

Pokrovitelj ove sportske manifestacije, uz brojne velikogoričke gospodarstvenike je i Zagrebačka banka d.d.
Konkurencija je u svim kategorijama bila iznimno jaka, pa su tako u izbor za najbolju momčad godine bili nogometaši Gorice, petoplasirana momčad elitne hrvatske nogometne lige; rukometaši Gorice, vodeća momčad u poretku Premijer Paket 24 lige; košarkaši Gorice, polufinalisti Kupa Krešimira Ćosića i trenutno momčad koja drži četvrto mjesto u poretku najboljih hrvatskih momčadi, a tu su i pobjednici Prvenstva Hrvatske strijelci Gorda i europski i svjetski prvaci, juniori Plesnog kluba Megablast.

Još je veća konkurencija među trenerima, pa su tako članovi Izvršnog odbora birali između Sergeja Jakirovića, Josipa Sesara, Andrije Nikolića, Damira Bošnjaka, Davora Gmižića, Gorana Živkovića, Igora Matića i Gordana Križaja.

Goran Klobučarić

Objava Večeras izbor sportaša godine! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.