Prijava

Vaša prijava

KINO GORICA: Ovog tjedna 9 filmova na velikom platnu


Božićni i novogodišnji praznici idealno su vrijeme za pogledati nove filmove i to na velikom platnu u Kinu Gorica. Ovog tjedna na popisu je čak devet filmova u nekoliko različitih vremena. Svoj odabir će pronaći zaljubljenici u trilere, komedije, ali i oni najmlađi uz filmove u sklopu zimskog kina za djecu. Filmovi u sklopu zimskog kina za djecu imaju cijenu od samo 15 kuna, a inače je redovna cijena ulaznice je 23 kune za 2D projekciju, a 28 kuna za 3D projekcije.

Evo što možete pogledati ovog tjedna.

Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera

Produkcijska kuća Lucasfilm i redatelj J.J. Abrams ponovno udružuju snage kako bi gledatelje diljem svijeta odveli na epsko putovanje u udaljenu galaksiju. U završnom 9. dijelu sage o Skywalkeru pojavit će se nove legende, a završna borba za slobodu tek dolazi.

Trajanje: 155 minuta
Režija: J.J. Abrams
Uloge: Daisy Ridley, Adam Driver, Mark Hamill
Vrijeme projekcije: 30.12. u 3D u 20 sati, 01.01. u 2D u 20 sati

One su bombe

Priča o zaposlenicama televizijske kuće Fox News koje su odlučile prozvati dugogodišnjeg direktora te kuće, Rogera Ailesa, za seksualna napastovanja i uznemiravanja. Podnijele su tužbu, a u zamjenu za tišinu ponuđena im je velika svota novca – no ono što je krenulo iz tišine postaje na kraju velika medijska bomba.

Trajanje: 108 minuta
Režija: Jay Roach
Uloge: Margot Robbie, Charlize Theron, Nicole Kidman
Vrijeme projekcije: 3., 5. i 7. siječnja u 20 sati

Špijunaža i kamuflaža

Super špijun Lance Sterling i znanstvenik Walter Beckett potpune su suprotnosti. Lance je uglađen i opušten. Walter…nije. No Walter to nadoknađuje svojom inteligencijom i inovacijama, stvarajući super uređaje koje Lance koristi na svojim legendarnim misijama. No kad dođe do neočekivanih događaja, Walter i Lance odjednom se moraju osloniti jedan na drugoga.

Režija: Nick Bruno, Troy Quane
Vrijeme projekcije: 30.12 i 01.01. u 18 sati

Frka

Frka živi život o kakvom svaki pas može samo sanjati. Kada ostane bez vlasnika nađe se sam na ulici, daleko od svoje kuće i svega na što je navikao i volio. Odjednom se našao u situaciji da mora naučiti preživjeti na ulici kao i svi drugi psi lutalice. Nije ni svjestan da ga pohlepni rođaci njegovog bivšeg vlasnika traže jer je upravo on ključan za dobivanje nasljedstva.

Trajanje: 87 minuta
Režija: Kevin Johnson
Vrijeme projekcije: 2. – 8. siječnja u 18 sati

Igra s vatrom

Kada su Jake i njegov elitni tim vatrogasaca od požara došli spasiti troje djece, shvaćaju da ih nikakav trening nije mogao pripremiti za posao – dadilje. Vatrogasci ne uspijevaju locirati roditelje spašene djece i trebaju se pobrinuti za njih – a oni su poprilično divlji i nepredvidivi.

Trajanje: 96 minuta
Režija: Andy Fickman
Uloge: John Cena, Brianna Hildebrand, Judy Greer
Vrijeme projekcije: 2., 4., 6. i 8. siječnja u 20 sati

Grinch (zimsko kino za djecu)

Ekranizacija utemeljena na fiktivnom popularnom liku kojeg je izmislio američki pisac za djecu, Dr. Seuss, animirana je obiteljska komedija u kojoj se simpatično zeleno gunđalo Grinch trudi upropastiti Božić u selu Whoville. No, umjesto da on ukrade Božić kao što smjera, velikodušnost i blagdanski duh male djevojčice preotet će njegovo srce i možda čak spriječiti njegove zle namjere.

Trajanje: 90 minuta
Režija: Yarrow Cheney, Scott Mosier
Vrijeme projekcije: 2.1. u 11 sati, 3.1. u 15:30 sati
Cijena ulaznice: 15 kuna

Everest, mladi jeti (zimsko kino za djecu)

Kada se tinejdžerka Yi susreće s mladim Jetijem na krovu svoje zgrade u Šangaju, ona i njezini nestašni prijatelji, Jin i Peng upuštaju se u epsku potragu da ponovno ujedinite čarobno stvorenje sa svojom obitelji na najvišoj točki na Zemlji – Mount Everestu.

Trajanje: 98 minuta
Režija: Jill Culton, Todd Wilderman
Vrijeme projekcije: 2.1. u 15:30 sati, 3.1. u 11 sati
Cijena ulaznice: 15 kuna

 

Snježno kraljevstvo 2 (zimsko kino za djecu)

Zašto i kako je Elsa rođena s čarobnim moćima? Odgovor na ovo pitanje progoni junakinju Snježnog kraljevstva i prijeti njenom domu. Zajedno sa sestrom Anom, Kristofom i Olafom započinje opasno, ali izvanredno putovanje.

Trajanje: 104 minute
Režija: Chris Buck, Jennifer Lee
Vrijeme projekcije: 4.1. u 11 sati, 5.1. u 15:30 sati
Cijena ulaznice: 15 kuna

Veliko putovanje (zimsko kino za djecu)

Nevjerojatna priča počinje kada roda zabunom dostavi bebu pandu na krivu adresu. Roda jednostavno zamjeni adresu obitelji pandi s obitelji medvjeda. I tada medo koji sve u životu radi na ispravan način, odluči organizirati ekspediciju kako bi bebu dostavio njezinoj pravoj obitelji.

Trajanje: 84 minute
Režija: Natalia Lopato
Vrijeme projekcije: 4.1. u 15:30 sati, 5.1. u 11 sati
Cijena ulaznice: 15 kuna

Objava KINO GORICA: Ovog tjedna 9 filmova na velikom platnu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.