Prijava

Vaša prijava

KOŠARKA U utorak se nastavlja HT Premijer liga


Prošla je Božićno-novogodišnja ludnica, a što se tiče sportaša, pauza, stanka, odmor. Košarkaši Gorice vrijedno su nastavili s treninzima uoči svega onoga što ih očekuje u 2020. godini.

HT Premijer liga nastavlja se u utorak, 7. siječnja, kada momčad Josipa Sesara dočekuje sastav Šibenke. Trenutno su Goričani na dvije pobjede više od Šibenčana, tako da je ova utakmica koja je na rasporedu od 18 sati u Gradskoj dvorani u Rakarju jako važna.

U slučaju pobjede Gorica bi jednom nogom pobjegla Šibenčanima u borbi za treće ili četvrto mjesto, poziciju koja u prvoj rundi doigravanja donosi prednost domaćeg parketa. Bit će ovo vrlo neizvjesno prvenstvo, naravno, ne računamo tu na prva dva mjesta koja zauzimaju Zadar i Cibona, već nas više zanima borba za to treće mjesto.

Split i Gorica su na devet pobjeda, Vrijednosnice Osijek imaju ih osam, dok već spomenuti Šibenčani su u trinaest kola upisali sedam trijumfa. Vjerojatno će ovih četiri momčadi odlučiti o poretku između trećeg i šestog mjesta. A nije svejedno s kojeg mjesta će se ući u doigravanje. Ali, još je dug put do toga, još je dvadeset kola ispred nas. A, ponovimo, prvo iskušenje za Goricu je u utorak kada im goste stiže Šibenka.

Goran Klobučarić

Objava KOŠARKA U utorak se nastavlja HT Premijer liga pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.