Prijava

Vaša prijava

Pišete poeziju ili priče, ali se ne usuđujete pokazati ostalima? Možda vas ovo ohrabri


Pučko otvoreno učilište Velika Gorica u suradnji s Centrom za kreativno pisanje (CeKaPe) organizira radionice poezije i kratke priče. Zanimljive vježbe pisanja vodit će velikogorička spisateljica i jedna od najboljih hrvatskih pjesnikinja srednje generacije Darija Žilić i tako zainteresirane uvesti u tajne nastajanja poezije i kratke priče.

Radionice su osmišljene za sve one koji pišu poeziju, ali je skrivaju u ladici te one koji imaju želju pisati poeziju, ali se ne usude sami krenuti. Prijaviti se možete i samo ako želite naučiti kako nastaje kratka priča i koje su njene specifičnosti, tko je pripovjedač i koji su najčešći motivi.

Na radionicama koje će se održavati svake subote u prostorijama Učilišta, naglasak će biti upravo na vježbama pisanja, čitanju, analiziranju te pisanju i brisanju stihova i riječi.

“Ako vam je do sada pisanje bilo samo skrivena želja, prijavite se na jednu od radionica poezije ili kratke priče.” Prijave su u tijeku na info@cekape.com.

Objava Pišete poeziju ili priče, ali se ne usuđujete pokazati ostalima? Možda vas ovo ohrabri pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.