Prijava

Vaša prijava

VREMENSKA PROGNOZA: Neće biti velikih promjena, a čini se da je ovo sve od snijega za sada


Ove noći unutrašnjost Hrvatske, pa tako i naš grad, zabijelilo je par pahulja snijega. Iako je snijeg padao kroz dobar dio noći, izgleda kako su gradske službe odradile svoj posao pa na prometnicama nije bilo nikakvih teškoća. Na žalost onima koji su se veselili bijelom jutru, dočekalo nas je tek par bijelih površina.

Idućih dana nas očekuje slično vrijeme. U unutrašnjosti će biti pretežno oblačno, mjestimice sa slabim snijegom i susnježicom. U nizinama središnjih krajeva je poslijepodne moguća i slaba kiša. Vjetar će biti slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura zraka bit će između -1 i 4°C. Po dosadašnjim prognozama ne bi trebalo biti magle.

Sutra situacija neće biti previše različita. U unutrašnjosti pretežno oblačno, a uglavnom u zapadnim područjima mjestimice uz slab snijeg i susnježicu, osobito u gorju. Vjetar se očekuje većinom slab, u višim predjelima do umjeren sjeveroistočni. U ponedjeljak se dobro obucite jer se očekuje najniža jutarnja temperatura od -3 do 2°C, a najviša dnevna uglavnom između -1 i 4.

Objava VREMENSKA PROGNOZA: Neće biti velikih promjena, a čini se da je ovo sve od snijega za sada pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.