Prijava

Vaša prijava

Gimnastički klub Velika Gorica otvara nove grupe za program ritmike i plesa


Gimnastički klub Velika Gorica otvara nove grupe za program ritmike i plesa u trajanju od 60 minuta koje će se održavati dva puta tjedno. Program će provoditi voditeljica plesnih tehnika, koja je i odgojiteljica predškolskog odgoja uz asistenciju trenerica gimnastičkog kluba.

“Cilj programa je zadovoljiti i razvijati djetetovu prirodnu potrebu za kretanjem, djelujući na cjelokupnu motoriku, koordinaciju pokreta ruku i nogu, ravnotežu, preciznost, fleksibilnost, gipkost, psihomotornu brzinu i snagu, razvijanje kreativnosti, osjećaja za melodiju i ritam. Kvalitetno provesti vrijeme u glazbi, plesu i igri, dobro se zabaviti i razviti ljubav prema plesu!”, navode na svojim stranicama.

U Gimnastičkom klubu postoje dvije grupe – predškolska u koju spadaju djeca dobi od četiri do šest godina te školska grupa za djecu od prvog do četvrtog razreda osnovne škole. Termini će biti objavljeni nakon prijava, a program će početi u veljači. Za sve upite možete se javiti na njihovu Facebook stranicu ili broj 099 6650 706. 

Objava Gimnastički klub Velika Gorica otvara nove grupe za program ritmike i plesa pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.