Prijava

Vaša prijava

‘Kratki espresso’ i Nino Raspudić večeras u Gradskoj vijećnici


Nakon predstavljanja svoje zbirke kolumni u Slavoniji, Nino Raspudić danas dolazi u Veliku Goricu. Kako je i sam napisao na svojoj stranici, stiže u “glavni grad” Turopolja. Knjigu Kratki espresso predstavljat će u Gradskoj vijećnici od 19 sati.

Njegova cjelokupna zbirka kronološki, u dvije knjige “Kratki espresso 2016./2017.” i “Kratki espresso 2018./2019.”, obuhvaća 186 kolumni u kojima se na osebujan način obrađuju aktualne političke, društvene, kulturne, sportske i druge teme u Hrvatskoj i svijetu.

Donosimo dio predgovora Borislava Ristića:

“Njegove kolumne, ovdje uvezane u knjigu, nisu tek misaoni zapisi o događajima koji su obilježili hrvatsku politiku u proteklih nekoliko godina, već su uvijek i događaj same po sebi. O njima se žustro raspravlja na društvenim mrežama, teme su jutarnjih razgovora u kavanama, redovna su inspiracija drugim kolumnistima da i oni kažu poneku, a poneka od njih je bila i predmetom policijskih izvida. A kada riječ postane događajem, onda nema sumnje da pred sobom imamo misaonog virtuoza i pravog “zmaja od pera”.

 

Objava ‘Kratki espresso’ i Nino Raspudić večeras u Gradskoj vijećnici pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.