Prijava

Vaša prijava

Ljekarne Zagrebačke županije pozivaju na radionicu prirodne kuhinje


Ljekarne Zagrebačke županije pozivaju sve zainteresirane na radionicu prirodne kuhinje. Kako najavljuju, na radionici će svatko naučiti kako pripremiti kvalitetan i cjelovit obrok, saznati koje su prednosti uravnotežene prehrane, zašto je važno koristiti organske i cjelovite namirnice te kako prilagoditi prehranu individualnim potrebama, zdravstvenom stanju i godišnjem dobu.

Ova radionica promicat će važnost uravnotežene prehrane prema makrobiotičkim načelima. Namijenjena je svima zainteresiranima, a za djecu do 15 godina je besplatna. Inače je cijena 120 kuna po osobi, ali za drugog člana obitelji ćete na istoj radionici dobiti popust od 50%. Radionica prirodne kuhinje održat će se 12. veljače od 17 do 19 sati u Ulici kralja Zvonimira 5, u edukacijskom centru ljekarni Zagrebačke županije.

Način prijave sudionika je isključivo na broj 091 329 6152, a broj sudionika je ograničen. “Molimo da se zainteresirani prijave na navedeni broj i rezerviraju svoje mjesto na vrijeme.”, pozivaju.

Objava Ljekarne Zagrebačke županije pozivaju na radionicu prirodne kuhinje pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.