Prijava

Vaša prijava

OKUSI ITALIJE: U Bistrou Babriga sedam slijedova ukusnih talijanskih jela


Bistro Babriga poziva sve ljubitelje talijanske kuhinje da se ovog petka, 31. siječnja pridruže na večeri posvećenoj talijanskoj kuhinji. Večera će se održati u čak sedam slijedova, a glavni chef zadužen za sva jela koja će izaći iz kuhinje bit će Robert Slogar.

Slijedovi su dobili talijanske nazive, a neki od njih uključuju carpaccio od domaće govedine s bloody mary sladoledom, aromatizirane bruschettine s češnjakom, rukolom, srcem artičoka i grana padano sirom; Lasagne a’lla Parmigiana s ragoutom od teletine i mozzarella sirom, medaljone u umaku od pet vrsta sira s ribanim tartufima, povrćem kuhanom na pari s maslinovim uljem, vrganjima od krumpira, aranchinijem od riže s mozzarellom i tako dalje.

Svakog gosta dočekat će i piće dobrodošlice također u talijanskom duhu – Bellini cocktail. Cijena ovog bogatog menija je samo 130 kuna, ali je obavezna rezervacija koju možete izvršiti na broj +385 91 154 6657.

Čitav meni pronađite OVDJE.

 

Objava OKUSI ITALIJE: U Bistrou Babriga sedam slijedova ukusnih talijanskih jela pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.