Prijava

Vaša prijava

BESPLATNE RADIONICE: Motivirajte se i postanite poslodavac kod kojeg svi žele raditi


Razvojna agencija Grada Velika Gorica – Vegora organizira besplatnu radionicu namijenjenu onima koji žele naučiti kako motivirati sebe i imati produktivne i efikasne zaposlenike i timove (poslodavcima i posloprimcima).

Radionica Tips&Tricks održat će se 13. veljače od 9 do 15 sati, a na njoj će se proći kroz ove teme:

  • alati kojima možemo procijeniti tip osobnosti
  • idealan posao za određeni tip osobnosti
  • profil idealnog zaposlenika za određeno radno mjesto
  • motivacijski faktori svakog pojedinog tipa osobnosti
  • kako uspješno komunicirati i izbjeći konflikte u timu
  • kako graditi uspješan tim

“Polaznici će se informirati o načinima kako privući potencijalne zaposlenike i kako ih zadržati ih u firmi na obostrano zadovoljstvo. Kako bismo pronašli idealan spoj radnog mjesta i zaposlenika, izgradili uspješan tim i poboljšali radnu učinkovitost, važno je znati što motivira a što demotivira vaše zaposlenike da teže istom cilju kao i vi.”, navode iz Vegore.

Trajanje radionice je 6 sati, od kojih je otprilike 3 sata praktičnog rada i 3 sata teorijskog izlaganja. Predavačica će biti Ivana Conjar, MBA s višegodišnjim iskustvom u području poslovne edukacije, izgradnji uspješnih start up timova i karijernom savjetovanju. Područja interesa su komunikacija i poslovna psihologija.

Radionica je bez naknade za polaznike, a prijaviti se možete OVDJE.

Objava BESPLATNE RADIONICE: Motivirajte se i postanite poslodavac kod kojeg svi žele raditi pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.