Prijava

Vaša prijava

NATJEČAJ Zagrebačka županija dodjeljuje sredstva braniteljskim udrugama


Zagrebačka županija objavila je novi javni natječaj temeljem kojeg će dodijeliti 550 tisuća kuna udrugama proizašlim iz Domovinskog rata za prioritetne programe i projekte na području brige za branitelje i članove njihovih obitelji.

“Cilj natječaja je jačanje kapaciteta udruga proizašlih iz Domovinskog rata na području Zagrebačke županije za pružanje zdravstvenih, socijalnih i humanitarnih usluga putem njihovih programa i projekata koje provode na lokalnoj razini.”, navode na stranicama županije.

Financijska potpora za pojedini program i projekt može iznositi najmanje 5 tisuća kuna, a najviše 80 tisuća kuna, dok prijavitelj može prijaviti i ugovoriti najviše jedan program ili projekt u okviru ovog javnog natječaja. Prijavljeni program ili projekt mora biti besplatan za korisnike kojima je namijenjen, a korisnici moraju biti stanovnici Zagrebačke županije. Također, program ili projekt mora se odnositi na prioritetne aktivnosti te mora biti jasno određeno područje provedbe i ciljana skupina korisnika, a sama provedba ne smije trajati dulje od 12 mjeseci.

OVDJE saznajte kako se možete prijaviti. Natječaj je otvoren do 2. ožujka ove godine.

Objava NATJEČAJ Zagrebačka županija dodjeljuje sredstva braniteljskim udrugama pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.