Prijava

Vaša prijava

PREPORUKE ZA VIKEND! Kino, kazalište, stand up?


Dva dana vikenda i lijepog vremena dobro je iskoristiti za odmor, regeneriranje, sportsku aktivnost i druženje, a u večernjim satima odmorite tijelo, um, dobro se zabavite i nasmijte.

Odabrali smo top tri događanja koja ne smijete propustiti. Za svaku generaciju ponešto:

1. STAND UP VEČER UZ ŽELJKA PERVANA, Nedjelja, 9.2. u 20 h, Klub 100

Popularni komičar Željko Pervan majstor je improvizacije, živahni govornik, smrknuti Profesor čiji nastupi i predstave ruše rekorde popularnosti i rasprodani su gdje god se pojavi. On publiku ostavlja bez daha, uz salve smijeha i ovacija…a to je upravo ono što vas ove nedjelje čeka u Klubu 100. Pervan donosi čisti humor- bez rekvizita. Karte u pretprodaju su 40 kuna, a na dan nastupa 60 kuna.

2. BIRDS OF PREY, film, Subota, 8.2., 18 h, kino Gorica

Radnja se odvija oko grupe heroina i negativki DC-jevog univerzuma, a glavna zvijezda je famozna Harley Quinn. Harley Quinn predvodit će svoju žensku ekipu koju čine: Black Canary, Huntress, Renee Montoya i Cassandra Cain. Režiju potpisuje Cathy Yan, a u glavnoj ulozi je briljantna Margot Robbie

3. SNJEGULJICA I SEDAM PATULJAKA, predstava za djecu, Nedjelja, 9.2., 17 h, dvorana Gorica
„Nekada davno, u dalekom kraljevstvu živjeli su Kralj i Kraljica koji su silno željeli dijete. I napokon, usred zime, dok su s neba pahuljice lepršale kao paperje, rodila se slatka djevojčica. Kada su pahulje snijega dotakle obraze djeteta, roditelji su odlučili nazvati je Snjeguljica…“

Uvijek prisutna borba između dobra i zla u kojoj prijateljstvo i ljubav pobjeđuju sve neprilike i životne prepreke, ispričana na duhovit način uz pjesmu i ples najbolja su pozivnica da uplovite u čaroban svijet kazališta i uživate u ovom svevremenskom klasiku.

Ulaznica je 25 kuna, adaptaciju bajke Braće Grimm donosi Majkl Mikolić, a igraju Selma Mehić, Franjo Tončinić, Katja Rabar, Majkl Mikolić, Boro Stjepanović, Matilda Nikić, Lucija Pajica, Mathilde Vukosavljević, Luka Rudan, Ivan Roce, Bruno Pendić i David Paćalat.

Objava PREPORUKE ZA VIKEND! Kino, kazalište, stand up? pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.