Prijava

Vaša prijava

NK MRACLIN Izborna godina, velike ambicije


Nogometni klub Mraclin u subotu je održao redovnu skupštinu kluba, koja je ujedno bila izborna.

Vukašinec i dalje predsjednik

Jednoglasnom odlukom na mjesto predsjednika kluba izabran je Goran Vukašinec, koji je i prethodne četiri godine uspješno obnašao spomenutu dužnost, dok su na funkciju dva dopredsjednika izabrani Luka Cvetnić i Matija Kos. Dužnost blagajnika i nadalje će biti u rukama Marka Kosa, a novi tajnik je Otto Babić. Također je izabran Upravni odbor koji ima 19 članova te Disciplinska komisija i Nadzorni odbor sa po 3 člana. Posebnu zahvalu predsjednik Goran Vukašinec uručio je ekonomu kluba Mariju Tandariću – Bubiju za požrtvovan rad kako na dva terena Grabe tako i oko prostorija dvaju sportskih objekata uz igrališta – zasluženo, što su potvrdili gromoglasnim pljeskom najveći korisnici, igrači i treneri svih selekcija.

Predsjednik kluba, Goran Vukašinec

Ambicije su velike, ali realne

Plan rada za tekuću godinu iznimno je obuhvatan, a što se tiče natjecateljskog dijela, prioritet je izboriti rang više, to jest Jedinstvenu županijsku ligu. Što se pak tiče infrastrukture, prema planu slijedi i obnova krovišta sportskog doma na Staroj grabi, koje je u jako lošem stanju. Skinut će se staro krovište, a s novim je u planu ispod krovišta urediti vježbalište za sve selekcije, u slučaju lošeg vremena.

Skupštini su uz članove nazočili predstavnici mjesnih udruga kao i drugi gosti, Dalibor Meić iz NS Velike Gorice, predsjednik velikogoričke Zajednice športskih udruga Goran Kovačić, dogradonačelnik Velike Gorice Ervin Kolarec te predsjednik Gradskog vijeća Velike Gorice Neven Karas. Više na mraclin.hr

Objava NK MRACLIN Izborna godina, velike ambicije pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.