Prijava

Vaša prijava

Nestale još dvije ženske osobe iz Velike Gorice, među njima maloljetnica


Nakon što su gradski mediji i društvene mreže prethodnih tjedana pisali o nestaloj Mariji Kardum koja se udaljila s kućne adrese i od tada joj se gubi svaki trag, s područja Velike Gorice u posljednjih su mjesec dana nestale još dvije ženske osobe za kojima se još uvijek traga. Najnoviji nestanak bio je prošlog petka.

Radi se o Nevenki Grđan, 59-godišnjakinji koja se udaljila s prebivališta u Ulici dr. Jurja Dobrile (Cibljanica) prošlog petka, 14. veljače. Nevenka ima 160 centimetara, srednje je tjelesne građe, a u trenutku nestanka je bila odjevena u crnu jaknu, plavu majicu, traperice i smeđe cipele. Inače nosi dioptrijske naočale.

Druga ženska osoba nestala je 9. veljače, a radi se o maloljetnoj Isabelli Katarini Bilić koja također ima prebivalište u Velikoj Gorici na adresi Augusta Šenoe. Zadnji puta je viđena u ulici Svetog Mateja u Zagrebu (Novi Zagreb, Dugave). U trenutku nestanka je bila odjevena u crvenkastu jaknu, crnu majicu i traperice. Ima smeđe oči, ravnu smeđu kosu, srednje je tjelesne građe i visoka je 167 centimetara.

Što se tiče slučaja Marije Kardum, nakon incijative građana i dugotrajne potrage i dalje nema novih vijesti o slučaju. Za njom se i dalje traga.

U slučaju da imate informacije o navedenim osobama obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Iinformacije možete dostaviti i putem e-mail adrese  nestali@nestali.hr.

Objava Nestale još dvije ženske osobe iz Velike Gorice, među njima maloljetnica pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.