Prijava

Vaša prijava

FOTO Spaljen je Fašnik! Gotova je vladavina Fašničke republike


Završila je vladavina i ovogodišnje Fašničke republike, a Princ Fašnik nevoljko je vratio ključeve gradu. Zbog toga nije bio sretan, a i kako kaže, planira obnoviti svoju vladavinu. “Osjećaj je grozan, ja u vlasti jako uživam, dok sam bio na vlasti mislim da je tad bilo sve u redu, a sad furka goni, tko zna kaj bu bilo.”

Princ je svojom vladavinom bio zadovoljan – uveo je policijski sat, jele su se krafne i ljudi su ga se bojali kad je prolazio. “Meni to godi. Mislim da uopće ne budem čekao iduću godinu nego ću ja to već sutra ujutro. Samo da se dobro najedem, da se sve slegne kaj smo sve popili i pojeli, a od sutra već budemo planirali sljedeću godinu strahovlade.”, zaključio je Princ Fašnik. Bez obzira na to, osuđen je za sve nedaće koje su se dogodile pa tako i tradicionalno spaljen.

Na okupljanju je bio i zamjenik gradonačelnika, Ervin Kolarec koji je zahvalio svim sudionicima ovogodišnjeg Turopoljskog fašnika. “Zaista je bilo lijepo vidjeti naše sugrađane, one najmlađe i starije koji su sudjelovali i dali svoj doprinos. Svi skupa se radujemo i u principu su već krenule pripreme i za 112. Turopoljski fašnik.”, izjavio je.

Objava FOTO Spaljen je Fašnik! Gotova je vladavina Fašničke republike pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.