Prijava

Vaša prijava

BESPLATAN ON LINE TEČAJ Educirajte se o kulturnoj baštini!


Turistička zajednica grada Velike Gorice poziva sve zainteresirane da se uključe u besplatan program on-line edukacije koju organizira Institut za turizam iz Zagreba.

Program obrazovanja uključuje on-line tečaj na hrvatskom jeziku, praktične aktivnosti te tjedan mobilnosti koji će se održati u okolici Zagreba, za odabrane polaznike iz svih partnerskih zemalja u studenom 2020. godine.

Zahvaljujući on-line platformi, nastavni sadržaj, po odabranim tematskim cjelinama, dostupan je u svakom trenutku, što omogućava učenje vlastitim tempom. Tečaj će se održati od ožujka do prosinca 2020. godine. Potpuno je besplatan, a po završetku tečaja, Institut za turizam izdaje potvrdu o završenoj edukaciji.

Projekt SPE.C.H.A.L.E. (SPEcialists in Cultural Heritage and Attractive Living Environment) je kolaborativni projekt, financiran od ERASMUS+ programa koji, uz Institut za turizam, uključuje još 6 projektnih partnera iz Portugala, Italije, Latvije i Francuske. U okviru projekta SPECHALE provodi se program obrazovanja kojemu je cilj razviti i poboljšati vještine i znanja o interpretaciji te turističkoj valorizaciji kulturne baštine.

Više informacija, kao i obrazac prijavnice potražite OVDJE.

Objava BESPLATAN ON LINE TEČAJ Educirajte se o kulturnoj baštini! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.