Prijava

Vaša prijava

VVG predstavio specijalistički studij optometrije u Beogradu i Novom Sadu


Predstavnici Veleučilišta Velika Gorica predstavili su novi specijalistički diplomski stručni studij optometrije na sajmovima u Novom Sadu i Beogradu. Na sajmovima su sudjelovali voditelj projekta Specijalistički diplomski stručni studij optometrije, prodekan za međunarodnu suradnju i projekte Alen Stranjik i pomoćnik voditelja projekta Antonio Klobučar.

Veleučilište su predstavljali na 15. sajmu obrazovanja ‘Putokazi’ koji je održan 4. i 4. ožujka. Ovo nije prvo sudjelovanje već su optometristi s Veleučilišta i prijašnjih godina sudjelovali na konferencijama optometrije i na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu. Uz to, sudjelovali su i na međunarodnom sajmu obrazovanja EDUfair 6. i 7. ožujka u Beogradu koji svake godine posjeti oko 3500 posjetitelja.

“Unatoč trenutnoj svjetskoj epidemiološkoj situaciji, sajmove je posjetio neočekivano velik broj srednjoškolaca i studenata kojima se Veleučilište uspješno predstavilo. Posjetitelje štanda zainteresirali su jedinstveni programi koje Veleučilište provodi u regiji, kao što su upravljanje u kriznim uvjetima, krizni menadžment te održavanje zrakoplova i motornih vozila, a velika prednost je i nepostojanje jezične barijere pri potencijalnom studiranju. Međutim, posebno ih je zainteresirao novi studij optometrije koji će se održavati na engleskom jeziku jer bi diploma bila priznata u Europskoj uniji, ali i šire.”, navode iz VVG-a.

Objava VVG predstavio specijalistički studij optometrije u Beogradu i Novom Sadu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.