Prijava

Vaša prijava

NATJEČAJ: Prijavite se kako biste povećali učinkovito korištenje energije


Objavljen je natječaj za korištenje obnovljivih izvora energije. Visina potpore po projektu iznosi od 15 tisuća do milijun eura u kunskoj protuvrijednosti, s time da je potpora do 200 tisuća eura za korisnike početnike.

Prihvatljivi korisnici natječaja su fizičke i pravne osobe registrirane za preradu poljoprivrednih proizvoda, a više informacije o tome tko se može aplicirati možete pronaći ovdje.

Prihvatljivi troškovi su objekti za prijem, obradu i skladištenje sirovina za proizvodnju energije iz obnovljivih izvora s pripadajućom opremom i infrastrukturom te postrojenja za proizvodnju energije iz obnovljivih izvora za potrebe vlastitih proizvodnih pogona korisnika s pripadajućom opremom i infrastrukturom. Tu spadaju i opći troškovi te nematerijalni troškovi.

Rok za podnošenje zahtjeva za potporu i dostavu je od 16. ožujka od 12 sati do 30. lipnja ove godine. Više informacija možete pronaći ovdje.

Objava NATJEČAJ: Prijavite se kako biste povećali učinkovito korištenje energije pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.