Prijava

Vaša prijava

Turopoljska trka odgođena do daljnjeg, prijave će i dalje vrijediti


S obzirom na preporuke Stožera civilne zaštite Zagrebačke županije o postupanju oko korona virusa, Maraton klub je odlučio ovogodišnju Turopoljsku Trku odgoditi do daljnjeg.

“Ispričavamo se zbog eventualnih neugodnosti, no situacija je takva da trenutno ne možemo osigurati sve potrebne higijenske uvjete za sprječavanje daljnjeg širenja korona virusa.”, navode iz kluba.

Kako navode, neće objavljivati datum nove trke već će  pratiti situaciju i pravovremeno obavijestiti sudionike. “Ukoliko se uvjeti oko korona virusa ubrzo poboljšaju pokušati ćemo Trku organizirati do kraja lipnja ove godine, u protivnom ćemo ju prebaciti na jesen.”, navode.

Za sve one koji su se prijavili i uplatili startnine, njihove će prijave i startnine i dalje biti važeće na alternativni datum održavanja Trke. “No, u slučaju da vam to ne odgovara, vratit ćemo vam puni iznos uplaćene startnine te Vas izbrisati iz popisa prijavljenih. U tom Vas slučaju ljubazno molimo da ispunite kratki obrazac na službenim stranicama Trke.”.

Službeni obrazac možete pronaći OVDJE.

Objava Turopoljska trka odgođena do daljnjeg, prijave će i dalje vrijediti pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.