Prijava

Vaša prijava

Od idućeg tjedna ne rade škole ni vrtić, Veleučilište ima on line nastavu, nema programa u POU


Stožer civilne zaštite Grada Velike Gorice održao je sastanak na kojem je dogovoreno postupanje po provođenju donesenih mjera Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu.

Dogovorene mjere i postupanje shodno donesenim mjerama pogledajte u nastavku:

“Od ponedjeljka nema nastave u školama, ali nastavnici dolaze u školu i djeca o kojima ne mogu brinuti roditelji moći će dolaziti u školu. Ovakvu odluku donio je Nacionalni stožer za civilnu zaštitu, koji je istaknuo kako isti režim vrijedi za vrtiće. Stoga je odluku o vrtićima donio Stožer civilne zaštite Velike Gorice, kao mjerodavno tijelo. Za djecu koja nemaju s kime ostati bit će organiziran prihvat. U ponedjeljak u matičnim objektima gdje inače dolaze, a tada će dobiti upute od mjerodavnih djelatnika vrtića o budućim mjestima prihvata djece.

Velikogoričko Veleučilište također će nastavu izvoditi samo putem interneta.

U Pučkom otvorenom učilištu otkazani su svi obrazovni i kulturni programi, a o funkcioniranju ostalih ustanova u Velikoj Gorici Stožer će donijeti odluku prema preporukama s nacionalne i županijske razine.

Gradska uprava i sva komunalna poduzeća i dalje rade normalno, dakle sve komunalne usluge obavljaju se i dalje prema ustaljenom rasporedu.

Preporuka je otkazivanja svih javnih okupljanja bez obzira na broj ljudi.

Ukoliko sumnjate na zarazu korona virusom preporuka je ne odlaziti fizički u dom zdravlja ili bolnicu nego nazvati svog liječnika ili dežurnog epidemiologa na brojeve u svojoj županiji.

Broj dežurne epidemiološke službe za Zagrebačku županiju je 099/7368784; a dežurni broj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo 098/227753. Pridržavajte se uputa o postupanju za prevenciju.https://www.hzjz.hr/sluzba-epidemiologija-zarazne-bolesti/koronavirus-najnovije-preporuke/

Za sve informacije građani mogu zvati Stožer civilne zaštite Grada Velike Gorice na sljedeće brojeve telefona: 091/9488770 ili 0994231989.

Apelira se na građane Velike Gorice na odgovorno i samosvjesno ponašanje bez širenja panike.”

Objava Od idućeg tjedna ne rade škole ni vrtić, Veleučilište ima on line nastavu, nema programa u POU pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.