Prijava

Vaša prijava

Proizvodite domaće bučino ulje? Možete se prijaviti na ove dvije izložbe

[]

Čitav svijet i Hrvatska se nadaju kako je epidemija s koronavirusom trenutna i kratkoročna, pa se tako još uvijek aktivno skupljaju prijave za 10. Izložbu bučinog ulja sjeverozapadne Hrvatske i 3. međunarodnu izložbu bučinog ulja Alpe-Jadran koju zajednički organiziraju Varaždinska, Zagrebačka, Međimurska i Krapinsko-zagorska županija te Grad Zagreb.

Izložba bi se trebala održati 23. svibnja u Varaždinu, a svi zainteresirani izlagači iz Zagrebačke županije mogu se prijaviti za sudjelovanje do srijede, 30. ožujka. Javni poziv se nalazi ovdje, a prijavni obrazac za sudjelovanje na izložbi i ocjenjivanju bučinog ulja ovdje.

Dostavlja se 1×0,25 litara i 1×0,50 litara ulja u tamnim, staklenim i neobilježenim bocama za ocjenjivanje bučinog ulja, te 1 boca ulja s etiketom proizvođača ulja u svrhu izlaganja i degustacije na navedenoj Izložbi.

Domaćin izložbe je Varaždinska županija, a cilj je prezentirati i popularizirati bučino ulje. Također, izložbom se nastavlja sustavno i trajno podizanje svijesti kako proizvođača, tako i potrošača o važnosti zdrave prehrane i domaće proizvodnje.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti u Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo Zagrebačke županije na broj telefona: 01/6009-466.

Objava Proizvodite domaće bučino ulje? Možete se prijaviti na ove dvije izložbe pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.