Prijava

Vaša prijava

STOŽER Kazne za one koji se ne pridržavaju samoizolacije, ukinut odvoz glomaznog otpada

[]

Policija upozorava građane kojima je određena mjera samoizolacije da je se pridržavaju, jer će se provoditi pojačane kontrole kao i kažnjavanja osoba koje krše mjere, javljaju iz Stožera civilne zaštite Grada Velike Goirce koji je danas popodne održao novi sastanak.

Apelirali su i na građane starije životne dobi da ne izlaze bez potrebe kako bi smanjili mogućnost zaraze korona virusom.

Osim toga, Stožer je na svojoj današnjoj sjednici donio odluku o prestanku rada mobilnog reciklažnog dvorišta i odvoza glomaznog otpada iz naselja, budući da se u tim prigodama okuplja veliki broj ljudi. “Reciklažno dvorište u Velikoj Gorici radi prema normalnom rasporedu, uz preporuku građanima da ga koriste u najnužnije svrhe”, poručili su.

 

Za sve potrebe i pitanja možete se obratiti na brojeve telefona Stožera civilne zaštite Velike Gorice 091/9488770 i 099/4231989.

Objava STOŽER Kazne za one koji se ne pridržavaju samoizolacije, ukinut odvoz glomaznog otpada pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.