Prijava

Vaša prijava

MIRAN VIKEND U PROMETU: Nije bilo vozača pod utjecajem alkohola

[]

Tijekom vikenda, uz epidemiju koronavirusa i jučerašnjih potresa, policija je na području policijske postaje Velika Gorica provodila akciju usmjerenog utvrđivanja prekršaja.

Radilo se prekršajima alkohol i opojne droge te brzina. Kroz vikend su utvrdili 22 ciljana prekršaja i to prekoračenje brzine. Kako navode, nije bilo vozača pod utjecajem alkohola.

“Tijekom provođenja akcije nije se zaustavljalo vozila, jedino ona koja su grubo kršila prometne propise. Brzina kretanja se mjerila sa uređajima za mjerenja brzine kretanja vozila. Ophodnje su bile angažirane oko provjera za samoizolaciju, tj. osoba koje krše dobivene upute od nadležnih službi.”

U vrijeme provođenja akcije nije se dogodila ni jedna prometna nesreća, a tijekom ostalog vremenskog perioda dogodile su se tri prometne nesreće. U jednoj od njih je jedna osoba lakše ozlijeđena, a dvije su prometne nesreće bile s materijalnom štetom.

Policija poziva da građani provode pozitivno ponašanje u prometu, ali i da se drže mjera propisanih na razinu cijele Hrvatske.

Objava MIRAN VIKEND U PROMETU: Nije bilo vozača pod utjecajem alkohola pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.