Prijava

Vaša prijava

Uvode se izvanredne nužne autobusne linije

[]

Grad Velika Gorica osigurao je nužni prijevoz tijekom cijelog tjedna izvanredne autobusne linije za svoje građane do daljnjeg. Svrha nužnog prijevoza je omogućiti ljudima odlazak na posao i povratak s istog.

Prijevoz izvanrednim autobusnim linijama bit će omogućen putnicima uz predočenje valjanih propusnica te za djelatnike u nužnim službama (npr. zdravstvo, vojska, policija, vatrogasci, trgovci) s valjanim iskaznicama.

Uvedeno je šest izvanrednih autobusnih linija s minimalno 7 autobusa. Pet autobusnih linija koje će prometovati odnosno povezivati naselja s Velikom Goricom i jedna autobusna linija (minimalno dva autobusa) koja će prometovati prema Zagrebu (Veliko Polje). Spomenuti prijevoz prema Velikom Polju imati će osam polazaka (3 jutarnja, 3 popodnevna i 2 večernja).

Vozni redovi izrađeni su u dogovoru s prijevoznikom, a prema voznom redu VG – V. Polje (8 polazaka – 3 ujutro, 3 poslijepodne, 2 večernja) koji je izrađen prema najfrekventnijim jutarnjim, poslijepodnevnim i večernjim polascima i prilagođen polascima iz Velikog Polja za Zagreb.
Nove izvanredne autobusne linije prometovati će od ponedjeljka 06. travnja 2020. godine.

Ulazak u autobus nadgledat će pripadnici operativnih snaga Civilne zaštite Grada Velike Gorice. Broj mjesta u autobusima je zbog sigurnosnih i zdravstvenih razloga ograničen.

Trase izvanrednih autobusnih linija (opis i prostorni prikaz) i njihovi vozni redovi nalaze se OVDJE.

Objava Uvode se izvanredne nužne autobusne linije pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.