Prijava

Vaša prijava

Jedan novozaraženi u Gradu i jedan u općinama, ukupno 31 zaražena osoba

[]

Prema najnovijim podacima Stožera civilne zaštite na današnji je dan jedna više novozaražena osoba na području Velike Gorice, a jedna u susjednim općinama. Tako je u Gradu ukupno 27, a u općinama 4 zaraženih što daje brojku od 31 zaražene osobe, što je sukladno i podacima Županijskog stožera koji dnevno za naš grad objavljuje objedinjene brojke s pripadajućim općinama.

Uskoro novi paket mjera za poduzetnike

Iz Stožera su obavijestili i kako sve informacije za poduzetnike možete pratiti putem web stranice Vegore. Osim toga, Grad će za nekoliko dana objaviti i dodatni paket mjera za gospodarstvo.

Obavjesti iz Centra za socijalnu skrb

Iz Stožera se obratila ravnateljica Centra za socijalnu skrb, Vesna Grospić koja je istaknula kako centar i dalje radi, svaki dan od 7:30 do 15 sati za one korisnike koji imaju žurne i neodgodive obveze. Svi ostali mole se da se jave na brojeve telefona: 01/ 6222 666, 01/6222 216 ili 01/6235 981 kao i na e-mail: css-velikagorica@socskrb.hr.
U centru su i krizni timovi koji su spremni izaći na teren u bilo kojem trenutku,a postoji i 24 satno dežurstvo. Sva novčana pomoć koju ostvaruju korisnici također ide redovno, dok se socijalne usluge smještaja, te psihosocijalne pomoći provode u skladu s mogućnostima.
„Za sva prava i usluge u sustavu socijalne skrbi zahtjevi i obrasci dostupni su na službenoj stranici Centra i sukladno tome, ispunjeni obrazac, možete proslijediti mejlom ili faksom, a ako ne postoji druga opcija- i doći osobno“m zaključila je Grospić.

Kompletno obraćanje Stožera pogledajte ovdje:

Objava Jedan novozaraženi u Gradu i jedan u općinama, ukupno 31 zaražena osoba pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.