Prijava

Vaša prijava

POTPISANO! Ide izgradnja kulturno-edukativnog centra u Novom Čiču

[]

Potpis na ugovor o izgradnji kulturno-edukativnog centra u Novom Čiču ovih je dana zapečatio taj dogovor između KUD-a Čiče i Grada Velike Gorice. Budući centar u kojem će, među ostalim, svoje mjesto pronaći i centar za preradu lana Zagrebačke županije bit će sagrađen na mjestu nekadašnje zgrade učiteljskih stanova kod stare škole, a evo i prvih fotografija koje pokazuju kako će, po svemu sudeći, ovdje biti i rpostora za radionice, manja okupljanja, konferencije, predavanja, ali i za spavanje. Evo kako će izgledati:

“Potpisan je ugovor o gradnji Edukativno kulturnog centra Novo Čiče. Ovim putem zahvaljujemo gradu Velika Gorica i gradonačelniku gospodinu Draženu Barišiću koji je usprkos ovim teškim i kriznim vremenima odlučio ispuniti svoja obećanja i pokrenuti gradnju centra”, napisao je na svom Facebooku predsjednik KUD-a Čiče Stipo Duvnjak.

Vrijednost radova procjenjena je na oko tri milijuna kuna. Dio je već osigurao Grad Velika Gorica, a dio će pokušati namaknuti iz fondova, a o čemu smo pisali ovdje.

Osim gradnje centra, doznajemo kako je potpisan i ugovor o gradnji novog vatrogasnog doma za potrebe DVD-a Novo Čiče.

Objava POTPISANO! Ide izgradnja kulturno-edukativnog centra u Novom Čiču pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Sretan Svjetski dan plesa!