Prijava

Vaša prijava

DRUGI KRUG POPUŠTANJA Otvaraju se zdravstvene ustanove, stomatološke ordinacije…

[]

Sa sutrašnjim danom počinje drugi krug popuštanja mjera prevencije, te počinje postupno reaktiviranje zdravstvenog sustava, koji je do sad bio usmjeren samo na zbrinjavanje hitnih pacijenata.

Počinju s radom stomatologija i neurologija

Ponovo se pokreću operativni programi i dijagnostičko-terapijski postupci, a u Velikoj Gorici s radom počinje i neurološka ambulanta kao i stomatološka. Inače, s radom počinju i sve stomatološke ambulante koje su do sad primale samo hitne slučajeve.

S radom počinje i KBC Zagreb

Liste čekanja bit će ažurirane, a svi će bolesnici biti obaviješteni o novim terminima, najavio je ministar Vili Beroš, a gdje to bude moguće organizirat će se rad u smjenama i vikendom. KBC Zagreb također se priprema za normalizaciju rada. Od sutra će pacijente pri ulasku čekati trijažni postupci i sve propisane epidemiološke mjere, povećan je broj trijažnih kontejnera, kao i šatora za trijažu pacijenata, uz posebne šatore za eventualni smještaj pacijenata kako bi se u čekaonicama poštivala socijalna distanca.

Objava DRUGI KRUG POPUŠTANJA Otvaraju se zdravstvene ustanove, stomatološke ordinacije… pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.