Prijava

Vaša prijava

KUPUJMO ONLINE DOMAĆE Pokrenuta Tržnica.hr

[]

Ministarstvo poljoprivrede pokrenulo je nacionalnu internet platformu pod nazivom Tržnica.hr a kako bi pomogla hrvatskim poljoprivrednicima i ribarima u izvanrednim okolnostima nastalima pandemijom COVID-19.

“Nova nacionalna internet tržnica omogućava kupnju i prodaju domaćih proizvoda iz cijele Hrvatske. Platforma nudi proizvode u kategorijama voća, povrća, mesa, ribe, mliječnih proizvoda, jaja, pčelarskih proizvoda, žitarica i proizvoda, ulja i masti, pića te ostalih proizvoda poput bilja i začina te prirodne kozmetike. “, poručuju iz ministarstva.

U ovom trenutku u prodaji svojih proizvoda sudjeluje 550 poljoprivrednih proizvođača. Kupci mogu odabrati između 11 kategorija proizvoda, a nacionalna internet tržnica svakog dana nastavlja širiti svoju ponudu.


“Iako ubrzana izvanrednim okolnostima, Tržnica.hr nastavak je procesa digitalizacije poljoprivrede kao strateškog smjera njezinog razvoja. Cilj nacionalne internet tržnice je omogućiti građanima Hrvatske jednostavan i brz pristup domaćim, svježim i kvalitetnim proizvodima, a našim vrijednim proizvođačima dati efikasnu platformu za prezentaciju i prodaju proizvoda. Vjerujem kako će građani odabrati svježe i domaće proizvode za sebe i svoje obitelji te na taj način pomagati hrvatsku poljoprivredu.”, stoji u priopćenju Ministarstva.

Objava KUPUJMO ONLINE DOMAĆE Pokrenuta Tržnica.hr pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.