Prijava

Vaša prijava

GK VG Limači ponovno počinju sa sportskim aktivnostima na otvorenom i u dvorani

[]

GK VG Limači danas su sretno objavili kako su dobili mjere od strane HZJZ za provedbu sportskih aktivnosti na otvorenom i u dvoranskom djelu. Kako pišu, jedne i druge mjere ispunjavaju i željno iščekuju nastavak aktivnosti!

Osim toga, u GK VG Limači imate priliku svoje klince upisati u školu rolanja koju organiziraju od sezone 2016./2017. godine. Ljetna sportska škola rolanja obuhvaća sve tri dobne kategorije (3.-13. godina), s tim da dijete ne mora biti aktivan član redovnog programa kluba koji se provodi kroz cijelu sezonu.

Rolanje u ovoj sezoni već će početi u lipnju, ali sada se možete prijaviti za iduću sezonu 2020./2021. Svaki ciklus se provodi kroz pet termina u trajanju od 60 minuta, dakako, ovisno o situaciji naputka stožera i Središnjeg državnog ureda za sport zbog situacije s Covid-19.

Prijave se mogu izvršiti za stolom kod trenera u vrijeme svakoga treninga, putem službenog e-mail kluba: vglimaci@gmail.com i putem kontakt telefona na: 098/609 – 630, trener Ivan Kelava, mag. kineziologije.

Cikluse i termine treninga možete pronaći OVDJE.

Objava GK VG Limači ponovno počinju sa sportskim aktivnostima na otvorenom i u dvorani pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


I kad je siv, vidim svoj grad u bojama