Prijava

Vaša prijava

Vegasice od idućeg tjedna počinju s treninzima, a uskoro kreću i novi upisi

[]

Nakon poduže pauze, brojni sportski klubovi ovih dana ponovno počinju s treninzima uz mjere koje su na snazi. Među njima je i Cheerleading klub Vegasice koji će s treningom početi idućeg tjedna. Kako nam kaže predsjednica kluba, Radmila Đuračić, ovih dana bi trebali dobiti konačan raspored treninga od dvorane. “Mi bi htjeli da možemo biti svaki dan, ali čekamo raspored. Ne znamo još koliko ćemo termina dobiti, ali nadamo se minimalno koliko i sada pa i koji više. Htjeli bismo to dobro iskoristiti jer smo dosta izgubili tijekom ove pauze.”

Prije početka prvih mjera i dolaska koronavirusa u Hrvatsku, Vegasice su upisale 17 novih članova koji, nažalost, nisu imali prilike dalje trenirati zbog novonastale situacije. “Imali smo veliki peh da je tjedan dana prije korone bio upis u cheerleaders klub i prvi trening je bio prije nove situacije pa nismo mogli početi kako treba s novim članovima. Iako će dobiti poziv kada krenemo s treninzima, pozivam sve članice da se vrate. Uz to, ponovno će krenuti svi upisi ispočetka.”

Od ove godine imat će i ljetnu školu

Jedna od novosti u klubu je i ljetna škola. “Radit ćemo cijelo ljeto, za početak u dvorani u zatvorenom uz sve epidemiološke mjere, dezinfekcije osoba i dvorene i ostalog pridržavanja te uz mjere koje smo dobili od našeg saveza i Hrvatskog olimpijskog odbora. Vjerojatno nećemo koristiti svlačionice, ali ćemo još sve dogovoriti s roditeljima.”

Vegasice su u ovo vrijeme pauze propustile otvoreni kup u Zagrebu koji im je trebao biti pripremno natjecanje za državno natjecanje koje se trebalo održati u Splitu u lipnju. “Iskoristit ćemo proljeće i ljeto i dobro se pripremiti za iduću sezonu. Ljeto je pred nama koje nam dobro dođe, pokušat ćemo na otvorenom iskoristiti vrijeme za treninge, da budemo vani i na zraku, a ne samo u zatvorenom prostoru. Željeli bi se malo približiti stanovništvu, da vide da cheerleading nije samo plesanje i navijanje već mnogo više od toga. Pozivamo sve da nas dođu pogledati, vidjeti o čemu se radi pa i pridružiti nam se.”

Ako imate pitanja u vezi treninga ili želite uključiti i svoju djecu u Vegasice, možete se javiti predsjednici kluba Radmili Đuračić na broj mobitela 0979148067.

Objava Vegasice od idućeg tjedna počinju s treninzima, a uskoro kreću i novi upisi pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Deveti tjedan nastave na daljinu