Prijava

Vaša prijava

Odlučeno je! Breška liga počinje u lipnju, sudjelovat će 16 momčadi

[]

Uz sva popuštanja mjera, sve više nam se približavaju sportska natjecanja i okupljanja, a tako i dugo očekivana Breška liga – natjecanje malonogometnih momčadi s područja Vukomeričkih gorica. Jučer je odlučeno da će se održati 13. lipnja. Ovogodišnje izdanje je već 18. Premijerno kolo odigrat će se na Kravarščici, a posljednje na blagdan Velike Gospe u Dubrancu. Novitet je da je od natjecanja je odustala momčad Gladovca, pa će se ove godine za naziv najboljeg boriti 16 momčadi. Turnir Lige održat će se 19.srpnja u Pokupskom.

“Jedva čekamo početak i prvo istrčavanje, prvu utakmicu u Športskom parku Siva čaplja u Gornjem Hruševcu. Jučer je na sastanku bilo više od 30 ljudi, interes je značajan, a nama je jedan od ciljeva i kontinuitet. Ljudi su željni nogometa, ova situacija nam je uzela pet-šest mjeseci. Ligu ćemo održati ako treba i bez gledatelja.”, izjavio je Zlatko Petrac.

Početak utakmica bit će u 15 sati, no ako će biti potrebno, momčadi će dolaziti na utakmice neposredno prije početka da ne bi bilo kontakta u većoj mjeri. “Vidjet ćemo, pratimo razvoj događaja kao i svi u Hrvatskoj i sigurno je da ćemo znati poduzeti tražene i potrebne mjere”, zaključio je.

Malonogometnu ligu Vukomeričkih gorica podupiru Grad Velika Gorica i Zajednica športskih udruga grada Velike Gorice.

Objava Odlučeno je! Breška liga počinje u lipnju, sudjelovat će 16 momčadi pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Dan otvorenih vrata - 26. 4. 2024.