Prijava

Vaša prijava

Obiteljska drama i zanimljivi krimić ovog tjedna u Kinu Gorica

[]

Prošlog tjedna je Kino Gorica ponovno otvorilo svoja vrata, a ovog tjedna nude dva filma koje možete pogledati. Sutra, u četvrtak 28. svibnja na redu su Razbijačica sustava i 21 most. Cijena ulaznice je 23 kune.

Razbijačica sustava

Vrijeme: 28.05. – 29.05. u 18 sati
Trajanje: 118 minuta
Žanr: obiteljski, drama
Uloge: Helena Zengel, Albrecht Schuch, Gabriela Maria Schmeide

Ona je mala, ali opasna. Divlja devetogodišnja djevojčica već je postala ono što službe za zaštitu djece nazivaju „rušitelj sustava“. A ona sigurno ne želi promijeniti svoj način. Jer Benni ima samo jedan cilj: vratiti se kući i biti s mamom koja se boji vlastite kćeri. Gospođa Bafané iz službe za zaštitu djece pokušava sve što je u njezinoj moći kako bi pronašla stalno mjesto za Benni. Zapošljava Micha, trenera za upravljanje gnjevom, kao Benninu školsku pratnju. Hoće li Micha uspjeti tamo gdje su svi ostali očajni?

21 Most

Vrijeme: 28.05. – 29.05. u 20:30 sati
Trajanje: 99 minuta
Žanr: krimi, triler
Uloge: Chadwick Boseman, J.K. Simmons, Sienna Miller

Američki glumac Chadwick Boseman, najpoznatiji po ulogama u blockbusterima Avangers i Black Panther, u ovom napetom trileru glumi policajaca koji traga za ubojicama svojih kolega.

Radnja je smještena na Manhattanu, nakon pljačke koja je krenula u krivom smjeru i iza sebe ostavila osam mrtvih policajaca NYPD-a. Poduzimaju se ekstremne mjere kako bi se ubojice spriječilo da pobjegnu. Vlasti zatvaraju svih 21 mostova kako bi spriječile bilo kakav ulazak ili izlazak s Manhattana. Kako se noć razvija, postaje nejasno tko koga zapravo slijedi i polako se otkriva neočekivana zavjera.

Objava Obiteljska drama i zanimljivi krimić ovog tjedna u Kinu Gorica pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.