Prijava

Vaša prijava

Velikogorička Škola brzog čitanja i mudrog učenja dobila prestižan certifikat kao dokaz kvalitete

[]

Škola brzog čitanja i mudrog učenja iz Velike Gorice dobila je Certifikat franšizne kvalitete. Razlog za dobivanje certifikata su odlični rezultati kod krajnjih korisnika Škole te financijski rezultati poduzetnika koji su dali povjerenje njihovom poslovnom modelu i primili franšizu. Ovo je potvrda kvalitete stručnog tijela kojim se jamči da Škola brzo čitanja i mudrog učenja udovoljava zahtjevima propisanim određenim europskim normama i standardima kako bi se osigurala kvaliteta i održivost poslovanja.

S poslovanjem su počeli početkom 2019. godine i to u Velikoj Gorici gdje je osnovana prva Škola. Danas se zato u ovdje nalazi glavni upisni centar i uprava Škole. Trenutno je pohađa stotinjak polaznika iz Velike Gorice, Novog Zagreba i Siska. Osim u našem gradu, Škola se nalazi u još 16 gradova.

Za ovakvu rasprostranjenost u cijeloj Hrvatskoj zaslužni su velikogorički poduzetnici, Helena i Hrvoje Tkalčić iz Centra za poduku Helena iz Velike Gorice, osnivači i vlasnici Škole brzog čitanja i mudrog učenja u Republici Hrvatskoj.

“Škola brzog čitanja i mudrog učenja je namijenjena djeci školskog uzrasta, studentima kao i svim odraslima koji žele uz manje dosade, truda i uloženog vremena postići bolje rezultate u školi, na fakultetu i poslu te u svakodnevnom životu.”, objašnjavaju iz Škole. Dobitnik su i međunarodne nagrade za doprinos obrazovanju 2019. i 2020. godine, što dodatno dokazuje kvalitetu ovog jedinstvenog obrazovnog sustava.

Objava Velikogorička Škola brzog čitanja i mudrog učenja dobila prestižan certifikat kao dokaz kvalitete pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


JOSIP SESAR OSTAJE U VELIKOJ GORICI