Prijava

Vaša prijava

VREMENSKA PROGNOZA Ispred nas je kišan, promjenjiv, ali proljetno topli tjedan

[]

Iako mnogi jedva čekaju prave ljetne dane, izgleda kako ćemo na suho vrijeme još uvijek morati čekati. Naime, tjedan ispred nas i dalje će biti kišan i s dosta padalina, ali i proljetno toplim temperaturama zraka.

Danas, u ponedjeljak, bit će umjereno i pretežno oblačno, mjestimice s kišom, češćom u unutrašnjosti. Lokalno će biti i pljuskova s grmljavinom, a obilna oborina moguća je uglavnom u zapadnim kopnenim područjima. Vjetar na kopnu slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 19 i 24 °C.

Ostatak tjedna neće biti previše različit, povremeno će biti kiše i pljuskova, a ponegdje će biti izraženiji i obilniji. Puhat će mjestimice umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar. Temperature će se kretati između 18 do 26° C, a krajem tjedna moguće su i kratkotrajne oluje. Temperatura se ne bi trebala spuštati ispod 15°C.

Foto: DHMZ

Objava VREMENSKA PROGNOZA Ispred nas je kišan, promjenjiv, ali proljetno topli tjedan pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.