Prijava

Vaša prijava

FOTO Od starih majici napravili nove igračke za pse u Skloništu

[]

U Goričkom klubu mladih jučer se održala radionica izrade igračaka za pse u Skloništu Velika Gorica i to od starijih majici. Radionicu je vodila Katarina Drvodelić, a okupljenima je pokazala kako isplesti igračke od par trakica starijih majici. Neke su tako bila vrlo šarene, neke sive, a neke jednobojne.

“Drago mi je da su nam stigli mladi koji su prepoznali važnost i recikliranja i uveseljavanja pasa u Skloništu. Ove igračke rade se vrlo jednostavno, a osim što stare majice napokon pronađu svrhu, zahvalit će vam i novčanik jer troška zapravo i nema.”, govori nam Drvodelić.

Kako kaže, ove igračke u trgovinama znaju biti 50, 100 kuna, a ovako nisu potrošili nikakva sredstva osim starih majici koje se ionako više ne koriste. Na radionicu je stigla i ekipa iz Skloništa koja se zabavila i naučila nešto novo.

Napravljeno je preko 15 igračaka, s time da je svaki posjetitelj uz jednu koju će donirati, imao priliku napraviti i jednu za svog psa. No, svi su igračke odlučili donirati. Igračke će biti službeno donirane u Sklonište.

Izrađivale su se dvije vrste, a voditeljica radionice svima poručuje da se slobodno jave u inbox Goričkog kluba mladih ako žele saznati kako  da i sami naprave ove šarene vezice.

Objava FOTO Od starih majici napravili nove igračke za pse u Skloništu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.