Prijava

Vaša prijava

Plesači Vege ponovno osvojili broncu na online natjecanju

[]

Akrobatski rock ‘n’ roll ove sezone ima drugačiji tip natjecanja zbog trenutne situacije u svijetu pa se ona sada održavaju online. Na njima sudjeluje i velikogorički klub Vega koji je već pokupio medalje zbog odličnih izvedbi.

Tako je ove nedjelje održano još jedno međunarodno natjecanje u akrobatskom rock ‘n’ rollu. Ukrajinski savez je, uz podršku Svjetske rock ‘n’ roll konfederacije, organizirao je još jedno međunarodno natjecanje online na live platformi You Tube kanala.

Sudjelovalo je gotovo tristo natjecatelja iz dvanaest država koji su se borili za naklonost međunarodnih sudaca koji su imali zadatak ocijeniti najbolje od najboljih. Vega je sudjelovala s pet svojih članova. Natjecali su se Vita Tot koja  je prvi puta izašla iz okvira formacije i otplesala solo koreografiju s kojom je osvojila visoko peto mjesto, Lara Ištvanek i Martin Vuglenović plasirali su se na šesto mjesto, dok su Ema Tot i Andrija Fabijančić ponovno osvijili broncu u kategoriji juveniles (mlađi juniori).

”Ovo je lijep kraj ove sezone koja je, zbog koronakrize, bila najteža do sada. Oduvijek smo imali članove koji su bili u svjetskom vrhu pa tako i sada. Bilo bi nam draže da su postignuća ostvarena u prepunoj dvorani nekog svjetskog grada, no i ovakvo online natjecanje naš rad i naše članove pozicionira u vrh akrobatskog rock ‘n’ rolla u svijetu. Duboko se nadam da će se situacija smiriti u drugom dijelu godine  i da ćemo svoje snage moći odmjeriti na svjetskom kupu. Sada nam slijedi pauza do 17. Kolovoza, a onda krećemo punom parom s treninzima i upisom novih članova.” – prokomentirao je Vegin trener Tomislav Odžić, svima poznatiji kao Tomo Vega.

Čestitamo plesačima na odličnim uspjesima!

 

 

 

 

Objava Plesači Vege ponovno osvojili broncu na online natjecanju pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.