Prijava

Vaša prijava

Povedite klince na predstavu ‘Uzbuna u plastičnom carstvu’ koja govori o ekologiji

[]

Ovog petka povedite klince na predstavu “Uzbuna u plastičnom carstvu” koja će se održati u Parku dr. Franje Tuđmana s početkom u 18 sati.

Niišta ne može iznenaditi Plastičnog čovjeka koji je cijeli svijet pretvorio u svoje plastično carstvo. Ništa i nitko…osim jedne (ne)obične djevojčice. Predstava koja progovara o štetnosti plastike i utjecaju otpada na okoliš i atmosferu namijenjena je djeci osnovnih škola, bajkovito temeljena na stvarnim, gotovo svakodnevnim stvarima i pojavama te inspirirana mladom aktivisticom za okoliš, Gretom Thunberg.

Za tekst je zaslužna Marija Antić, režiju Mirel Huskić, a Ana Katulić, Mirel Huskić, Iva Peter Dragan i Nikolina Majdak će kroz svoje uloge pokazati jednu jako važnu priču. Dizajn svjetla i tehničku podršku osigurava Domagoj Klasić, a kostime Katarina Radošević Galić.

U slučaju kiše predstava će se odigrati u dvorani Galženica. Ulaz na predstavu je besplatan neovisno o tome hoće li se održati na otvorenom ili u dvorani Galženica.

Predstava je sufinancirana sredstvima Kohezijskog fonda EU, u sklopu projekta Pametno gospodarenje otpadom Grada Velike Gorice.

Objava Povedite klince na predstavu ‘Uzbuna u plastičnom carstvu’ koja govori o ekologiji pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.