Prijava

Vaša prijava

Grad objavio natječaj za kupnju gradskog stana, evo koji su uvjeti

[]

Grad Velika Gorica objavio je javni natječaj za kupnju gradskog stana u ulazu Jurja Dobrile 20. Radi se o dvosobnom stanu na 4. katu koji se sastoji od dvije sobe i ostalih prostorija, površine 48,22 m2, sa spremištem broj 15. u podrumu, površine 2,42 m2, ukupne površine 50,64 m2.

Energetski razred stana je D. Početni iznos kupoprodajne cijene stana iznosi 350.000,00 kuna, a jamčevina je 35.000,00 kuna. Stan nije slobodan od osoba i stvari.

Uz natječaj objavljeni su i uvjeti. Pravo podnošenja pisane ponude imaju sve fizičke osobe državljani Republike Hrvatske i državljani članica Europske unije te pravne osobe registrirane u Republici Hrvatskoj i državama članicama Europske unije. Ostale strane pravne i fizičke osobe mogu sudjelovati na natječaju ako ispunjavaju zakonom propisane uvjete za stjecanje prava vlasništva na području Republike Hrvatske.

Osoba koja se prijavljuje ne smije imati nepodmirenih dugovanja prema proračunu Republike Hrvatske i prema Gradu Velika Gorica. Najmoprimac koji živi u stanu temeljem zaključenog ugovora o najmu stana na određeno vrijeme s ugovorenom najamninom ima pravo prvokupa pod uvjetom da sudjeluje u natječaju i prihvati najvišu ponuđenu cijenu.

Osobe koje sudjeluju na javnom natječaju moraju položiti jamčevinu u iznosu od 10 % početnog iznosa kupoprodajne cijene na žiro-račun Grada Velika Gorica.

Ostale uvjete, rokove i potrebne dokumente za prijavu možete pronaći OVDJE.

Objava Grad objavio natječaj za kupnju gradskog stana, evo koji su uvjeti pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.