Prijava

Vaša prijava

PODBREŽNICA: “Spremni smo za spajanje Zadarske ulice s Dobrilinom”

['aktualni sat', 'Podbrežnica']

Trenutno se održava 22. Sjednica Gradskog vijeća. Među svim pitanjima na aktualnom satu, spomenulo se i pitanje vijećnika Damira Slojšeka o spajanju Zadarske ulice i Dobriline u Podbrežnici. Napomenuo je kako građani nisu zadovoljni s tom idejom te da joj se protive.

Gradonačelnik Dražen Barišić na to je odgovorio kako imaju želju i potrebnu dokumentaciju za izvedbu tog probijanja. “Lokacijskom dozvolom imamo ideju i dokumente za probijanje te ulice. Smatramo da je to naselje odvojeno i amputirano od grada i nema razloga da to bude tako. Postoje fizičke barijere u komunikaciji s drugim sadržajima u gradu. Sve je spremno za provedbu. Pozivam sve sugrađane koji su vlasnici zemljišta iza gradskog groblja s kojima moramo pregovarati o otkupu da ne drže cijenu za prometnicu onako kako drže za drugi dio svog zemljišta. Radi se oko 2600 kvadratnih metara. Ako dođe do kupoporodaje tih zemljišta, mi smo spremni za probijanje i izgradnju.”

Ostala pitanja s aktualnog sata objavit ćemo uskoro.

Objava PODBREŽNICA: “Spremni smo za spajanje Zadarske ulice s Dobrilinom” pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike