Prijava

Vaša prijava

PODBREŽNICA: Građani pokrenuli peticiju protiv izgradnje nove ceste

['peticija', 'Podbrežnica']

Na jučerašnjoj 22. Sjednici Gradskog vijeća na aktualnom satu postavilo se i pitanje u vezi probijanja Zadarske i Dobriline ulice u Podbrežnici. Na pitanje vijećnika, gradonačelnik je odgovorio kako za izgradnju ceste postoji već potrebna dokumentacija, no da se čeka prodaja preostalog zemljišta. Tim putem gradonačelnik je apelirao na građane da za svoja zemljišta daju realne cijene.

Razlog izgradnje ove ceste su, kako navodi gradonačelnik, fizičke barijere u komunikaciji s drugim sadržajima u gradu. “Smatramo da je to naselje odvojeno i amputirano od grada i nema razloga da to bude tako. Postoje fizičke barijere u komunikaciji s drugim sadržajima u gradu. Sve je spremno za provedbu.”, izjavio je na jučerašnjoj sjednici.

No, građani i stanovnici Podbrežnice s tom odlukom se baš i ne slažu. Iz tog razloga su pokrenuli peticiju kojom možete pristupiti i ONLINE OVDJE. Navode kako je razlog to što smatraju da se narušava sigurnost djece i starijih građana te kvalitetu življenja svih stanovnika naselja. “Za sigurno djetinjstvo i sretno odrastanje!”, navode na letku.

Ukoliko se ne služite internetom, anketu možete potpisati i ručno, a fotografija za print se nalazi u nastavku. Liste za potpis će biti postavljene i kod predstavnika ulica ili ulice, a možete se javiti i u inbox Gradska četvrt Podbrežnica. Za sada su prikupili oko 300 potpisa.

 

Objava PODBREŽNICA: Građani pokrenuli peticiju protiv izgradnje nove ceste pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.