Prijava

Vaša prijava

Restoran Papamò kreirao je degustacijske menije. Ovo morate isprobati

['papamo restoran', 'restoran papamo']

Restoran Papamò u Pleškoj ulici nas je prije par tjedana oduševio svojim menijem, a kako bi se još više približili svojim gostima osmislili su nešto što ćete jako teško odbiti.

Naime, kreirali su posebne promotivne degustacijske menije u pet sljedova kako bi se posjetitelji bolje upoznali s njihovom bogatom gastronomskom ponudom. Odabir jela u restoranu ipak ovisi o okusima koje volite, trenutnom raspoloženju i prigodi. Sigurno ste se barem jednom našli u situaciji kad ste željeli naručiti gotovo sve s menija, sada imate priliku za nešto vrlo slično tome.

U ponudi u restoranu Papamò postoje degustacijski mesni meni i degustacijski riblji meni.

Na mesnom meniju po cijeni od 100 kuna se nalazi amuse biuche ili tapenda od kalamate maslina na brusketi s dalmatinskim pršutom i livanjskim sirom, krem juha od mladog graška s prženim pinjolima, kockicama ahilija i kiselim vrhnjem, pileći rižoto od arborio riže s kremom od mrkve, rikolom i listićima grana padano sira, premium svinjski lungić pečen na smoker grilu u ovitku od aromatiziranih krušnih mrvica od svježeg začinskog bilja s kremastim pire krumpirom i krepkim demi glace umakom sa svježim sotiranim šampinjonima te za desert semifreddo s listićima mente, svježim šumskim voćem i nježnom kremom od karamele.

Na ribljem meniju koji ima cijenu od 120 kuna nalazi se amuse bouche, krem juha od jadranskih kozica s aromatiziranim pesto genovese krekerima, crni rižoto od arborio riže i jadranske sipe u košarici od topljenog parmezana, premium file orade koji je pečen u smoker grilu na umaku od bijelog vina, maslaca, kapara i maslaca s ploškama prženog krumpira s ružmarinom i pečenom tikvicom, a za desert je pana cotta uz coulis od svježeg šumskog voća.

Ova promotivna ponuda traje od ponedjeljka, 13. srpnja pa do nedjelje 26. srpnja. Za sudjelovanje je potrebna rezervacija na 0996222000.

Više o novostima u restoranu Papamò možete pronaći na njihovim službenim stranicama i Facebook profilu.

Objava Restoran Papamò kreirao je degustacijske menije. Ovo morate isprobati pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.