Prijava

Vaša prijava

PES Expert turnir prebačen je na rujan. Evo kako se možete prijaviti

['pes expert', 'Udruga za promociju virtualnog nogometa PES Ekspert']

Ekipa iz Udruge za promociju virtualnog nogometa PES Ekspert u svibnju ove godine željela je organizirati najveće eFootball natjecanje u Hrvatskoj do sada i to – u Velikoj Gorici. No, kao i brojni planovi i ovi su se poremetili pa je PES Expert turnir prebačen na rujan, točnije subotu 12. rujna u sportskom centru Panadić.

Ovaj turnir se igra na PlayStation platformi, igra se eFootball ili starim nazivom PES, a prijave su moguće isključivo preko inbox-a Pes Experta na njihovim društvenim mrežama (Facebook, Twitter ili Instagram). Prijava treba sadržavati vaše ime i prezime, državu iz koje dolazite te broj mobitela.

Natjecanje se igra 1×1 i 2×2, a kotizacije su od 10 do 40 eura. Izvlačenje skupina bit će 6. rujna, a početak turnira je 12. rujna u 9 sati ujutro. Turnir će trajati kroz cijeli dan, a proglašenje pobjednika bit će u 21:30 sati.

Foto: Katarina Drvodelić

Utakmice će biti u trajanju od osam minuta u grupnoj fazi i svaki igrač treba ponijeti svoj Joystick. Više informacija o postavkama utakmica možete pronaći OVDJE.

Pobjednici će imati priliku osvojiti bogate nagrade koje uključuju novčani dobitak i opremu. Tako se nagrade kreću od 100 Eura + 400 eura opreme za 4. mjesto, dok će prvak osvojiti 1000 eura i opremu u vrijednosti od 700 eura.

Osim utakmica, osiguran je i dodatni sadržaj koji uključuje zabavni park za djecu, hranu i piće po promotivnim cijenama, mini auto show, DJ program cijeli dan te partije u CB Chello’s i u klubu 100.

Više o događaju možete pronaći OVDJE.

Objava PES Expert turnir prebačen je na rujan. Evo kako se možete prijaviti pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.