Prijava

Vaša prijava

Kristina iz SOS Dječjeg sela osvojila svjetsku nagradu za mlade heroje!

['Hermann Gmeiner nagrada', 'kristina ivanuš', 'lekenik', 'sos dječje selo hrvatska']

Kristina Ivanuš posljednjih tjedana bila je u bitci za glasove kako bi osvojila Hermann Gmeiner nagradu. Glasovi su prevagnuli te je Kristina tu nagradu i osvojila!

Na stranici SOS Dječjeg sela Hrvatska pohvalili su Kristinu koja je inspiracija i uzor mladim osobama diljem svijeta. “Svatko od nas u životu treba uzor koji će ga voditi na njegovu putu ka osamostaljenju. Kristina ga je od malih nogu teško pronalazila. Odrasla je u SOS Dječjem selu Lekenik, a sa samo šest godina saznala je da boluje od rijetke bolesti mišića. Uz pomoć SOS mame, tete i ostalih djelatnika SOS Dječjeg sela Hrvatska, uspjela je prebroditi bolest. U tome joj je uvelike pomoglo i ronjenje.”, navode na stranici.

No, Kristina se počela baviti ronjenjem i podvodnim modelingom zahvaljujući dugogodišnjim partnerima SOS Dječjeg sela Hrvatska, Ronilačkom klubu ‘Roniti se mora’ što joj je pomoglo u oporavku.

Danas je studentica menadžmenta, želi postati trenerica ronjenja i aktivno sudjeluje u akcijama čišćenja podmorja.

Čestitamo Kristini koja je prepoznata kao izvanredna mlada ženska osoba koja svojim primjerom doprinosi dobrobiti drugih, kao i društva.

Objava Kristina iz SOS Dječjeg sela osvojila svjetsku nagradu za mlade heroje! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.