Prijava

Vaša prijava

Josip Mitrović stigao iz Rijeke u Goricu: “Ovdje se igra jako dobar nogomet, napadački”

['gorica', 'HNK Gorica', 'josip mitrović', 'Nogomet']

Stiglo je novo pojačanje u HNK Goricu. Josip Mitrović, dvadesetogodišnjak kojeg su lovili punih 14 mjeseci sada je i službeno novo pojačanje HNK Gorica! Dojučerašnji igrač Rijeke odjenuo je dres s brojem 14.

Prva ponuda za njega bila je još u lipnju prošle godine. “Iznimno smo sretni što je konačno ovdje, s nama, a ispada da smo ga dočekali kao puno zrelijeg igrača, budući da je iza njega prvoligaška sezona u dresu Intera iz Zaprešića.”

Mitrović ima 30 utakmica HT Prve lige u nogama pa iz kluba vjeruju da će sigurno pojačati konkurenciju na krilnim pozicijama. “Vrlo je zanimljiv igrač, mlad i perspektivan, a uz to i domaći, hrvatski igrač. Uvjereni smo da je Josip pravi izbor za Goricu i da će nam pomoći ostvariti sve naše ciljeve u sljedećoj sezoni.”, rekao je sportski direktor Mindaugas Nikoličius nakon što je posao konačno i definitivno dovršen.

Mitrović je potpisao ugovor na četiri godine, do ljeta 2024. Vjeruje kako će u ovoj srediti napraviti značajan iskorak. “Dobar je osjećaj, sretan sam što sam ponovno dio kluba u kojem vjeruju u mene, budući da to u Rijeci nije bio slučaj u dovoljnoj mjeri. Puno mi znači činjenica da su me toliko dugo željeli, to puno govori. Nadam se da ću opravdati povjerenje trenera, ali i svih ljudi iz kluba. Gorica je klub s velikim ambicijama i visokim ciljevima, a isto vrijedi i za mene osobno. Tako je bilo kroz cijelu moju karijeru, uvijek želim više i bolje, i vjerujem da ćemo zajedno biti uspješni”, izjavio je Josip.

Josip inače dolazi iz Đakova gdje se vrlo rano počeo baviti nogometom, još s pet godina. U vinkovačkoj Cibaliji bio je do kadeta, a nakon toga je došao u Rijeku. Igrao je i na posudbi u Interu iz Zaprešića, a njegova karijera sada se nastavlja u Gorici. “Pratio sam Goricu cijelo ovo vrijeme, igrao sam protiv Gorice i mogu reći da je uvijek bila jako neugodan protivnik. Ovdje se igra jako dobar nogomet, napadački, što mi se posebno sviđa.”, zaključio je Josip.

Objava Josip Mitrović stigao iz Rijeke u Goricu: “Ovdje se igra jako dobar nogomet, napadački” pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.