Prijava

Vaša prijava

Prijavite se za Biciklijadu VG-ZG-VG! Sudjelovanje je besplatno

['biciklijada']

Niti situacija s koronavirusom niti loše vrijeme ne mogu spriječiti rekreativce da uživaju u svojim aktivnostima. Tako će se u subotu, 12. rujna održati četvrta po redu Biciklijada VG-ZG-VG.

“Ovom biciklijadom želi se potaknuti svijest građana Zagreba, Velike Gorice i okolnih mjesta o korištenju alternativnih mogućnosti mobilnosti te o važnosti kretanja i zdravog načina života.”, navode organizatori.

Početak biciklijade je u Zagrebu i Velikoj Gorici gdje je i planiran start u 15 sati ispred Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica. U Zagrebu je start sa Strossmayerovog šetališta planiran u 17:30 sati prije čega slijedi grupno slikanje na plotou Gradec.

No, ovo sportsko druženje neće proći bez zabave. Nakon dolaska u Veliku Goricu, od 19 sati kreće glazbeno-zabavni program uz Puhački orkestar DVD-a Velika Gorica, dječji zbor Crvukutavci, bend Cold Shower te plesnu skupinu Walde.

Sudjelovanje na biciklijadi je besplatno, a prijaviti se možete na ovom linku. Organizatori biciklijade su udruga Ekoregija Velika Gorica, Agencija za tržišno komuniciranje PROGLAS i Sustav javnih bicikala d.o.o

Objava Prijavite se za Biciklijadu VG-ZG-VG! Sudjelovanje je besplatno pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.